София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

РОНАЛДО ИДВА ЗА ЮБИЛЕЯ НА СТОИЧКОВ

ДВАМАТА БЯХА СЪОТБОРНИЦИ ПРИ ВТОРИЯ ПРЕСТОЙ НА СТОИЧКОВ В БАРСЕЛОНА

8 годиниБразилейро 1 Телевизия Евроком

Бразилската легенда Луиш Назарио да Лима – Роналдо ще пристигне в България, за да уважи българската футболна икона Христо Стоичков. Феномена, както е известен бившият нападател, ще е част от грандиозното шоу по случай 50-годишния юбилей на Ицо. Събитието ще е на 20 май на Националния стадион „Васил Левски“.
Роналдо е  получил покана да стане част от гостите на Камата и на драго сърце е приел. Това обяви един от най-близките приятели на Ицо - Мирослав Илич.
Феномена беше съотборник на Христо Стоичков при втория престой на Камата в Барселона. Те бяха заедно от отбора на Барса, който спечели КНК и Кралската купа през 1997 г.
Вече редица легенди потвърдиха участието си в грандиозното шоу в София. Сред тях са Диего Армандо Марадона, Роберто Баджо, Самуел Ето‘о, Джика Хаджи и други. Очаква се и звездата на Барселона Лионел Меси да пристигне у нас, ако „каталунците“ не се класират на финала в Шампионската лига.