София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Сале Янкович отпада като вариант за треньор на Левски

Босът на сините се е отказал от сръбския наставник

6 годиниФутбол 1 Телевизия Евроком

Босът на Левски Спас Русев, който вчера официално се раздели с Делио Роси, се е отказал от варианта Сале Янкович да поеме отбора. Русев, който държи чужденец да ръководи "сините", е разговарял със сърбина, но не е останал впечатлен от него.

Точно преди година бизнесменът и собственик на клуба искаше отборът да бъде воден от човек, който е печелил едно от петте най-големи първенства в Европа с клубния си отбор. Делио Роси от Италия не покри очакванията на ръководство и фенове и вчера се споразумя с Русев да напусне Левски по взаимно съгласие.

Така към днешна дата на Герена търсят нов треньор, който да е наставник на футболистите. Това значи, че до края на тази седмица казусът няма да е решен, тъй като отнема време и "сините" не се знае кога точно ще се срещнат за първи път с новия си ръководител.