София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Тайсън Фюри към Шанън Бригс: Ще те налагам бавно и продължително време

Тренираш ли? Искам да обсъдим битката на века. Две големи откачалки ще се бият. Завръщането на завръщанията

7 годиниДруги 2 Телевизия Евроком

Бившият световен шампион в тежка категория Тайсън Фюри (25-0, 18 КО) обяви, че повече няма да чака Британския Борд по Контрол на Бокса да разгледа неговия случай по обвинението в употреба на забранени стимуланти, както и евентуалното връщане на лиценза му, а има намерение да получи разрешение да се бие в някоя друга страна.
Фюри няма да страда от липса на съперници, ако все пак продължи да се боксира и един човек, който го предизвика на няколко пъти, е бившият световен шампион в тежка категория Шанън Бригс.
45-годишният американец публикува поредица от съобщения в инстрагам, в които пита Фюри дали е готов да се срещне с него на ринга, пишейки: “ Тренираш ли? Искам да обсъдим битката на века. Две големи откачалки ще се бият. Завръщането на завръщанията.
Какво ни пречи да се бием, шампионе ? „
Фюри най-сетне отговори на Бригс и той е за такъв двубой.
“ Шанън Бригс, ще изядеш най- хубавия пердах, който някога си ял. Ще те налагам бавно и продължително, за да имам повече време да си поиграя с теб, “ написа британеца.