София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

УЕФА може да глоби ПСЖ със 75 милиона

На 7 декември в щаб-квартирата на УЕФА ще се проведе изслушване с участието на ръководството на ПСЖ, което ще отговаря относно трансферите на Неймар и Килиан Мбапе

6 годиниФутбол 2 Телевизия Евроком

УЕФА може да накаже ПСЖ с голяма глоба за нарушаване на правилата на финансовия феърплей. Както съобщават френски източници, стойността на глобата може да достигне 75 милиона евро, които френският клуб трябва да заплати до 30 юни 2018 година.
На 7 декември в щаб-квартирата на УЕФА ще се проведе изслушване с участието на ръководството на ПСЖ, което ще отговаря относно трансферите на Неймар и Килиан Мбапе. Други подробности не се съобщават.
По-рано в медиите се появиха информации, че през зимата ПСЖ трябва да продаде играчи на стойност около 80 милиона евро, за да отговори на нормите на финансовия феърплей. Ръководството на клуба е готово да се освободи от Анхел Ди Мария и Лукас Моура.