София 17 °C София 17°C - предимно ясно Велико Търново 14 °C Велико Търново 14°C - облачно Пловдив 19 °C Пловдив 19°C - разкъсана облачност Варна 16 °C Варна 16°C - предимно облачно Бургас 18 °C Бургас 18°C - облачно

Орманджиев: Искам да успокоя цялата армейска общност, че стадионът ще бъде построен

На Панчарево ще се играе професионален футбол, обеща Стоян Орманджиев

12 дниФутбол 104 Симеон Кисьов

Изпълнителният директор на ЦСКА Стоян Орманджиев разкри какви са плановете за инфраструктурно развитие, което да подобри работата на клуба. Той призна, че до две години ще бъде изградена новата база за детско-юношеската школа.

“Клубът ще работи в три инфракструктурни направления, строи се новия стадион, базата в Панчарево се развива ще има нов терен и за ДЮШ ще бъде изградена модерна база за децата. Идеята е до две години да се изгради. Има го мястото, избрано е! Няма да разкрием къде точно ще е, защото както е видно от ситуацията със стадиона има недоброжелатели”, каза изпълнителният директор Стоян Орманджиев на пресконференция днес.

"Това, което имахме като база за ДЮШ, не беше качествено и компромисен вариант. Влизаха коли, които не беше ясно дали могат и трябва да влизат. ЦСКА трябва да има база с игрища, общежитие, административна част, възстановяване, фитнес, затревено игрище, изкуствена трева. В Панчарево имаме много голям потенциал. Изгражда се ресторант и ще се направят подобрения за съблекалните, за да може там да се играе професионален футбол от дублиращия отбор", допълни той.

"Вторият отбор ще бъде във Втора лига. Имахме желание още от миналото първенство да имаме отбор в „Б“ група. Нивото на нашите футболисти е високо за Трета лига. Сега ще направим подобрения на базата в Панчарево и вторият отбор ще играе там", уточни другият директор в клуба - Филип Филипов.