София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

7 изненади в ревюто за Betano от Nostrabet

Бетано разполага не с един, а с цели два бонуса за нова регистрация

1 годинаРазвлечение 16

През 2021-ва Betano стъпва на българската бетинг сцена и бързо си спечелва сериозна популярност у нас. Опитните потребители обаче предпочитат да прочетат ревюто за Betano, преди импулсивно да се регистрират в него. Съществуват немалко подобни информативни материали в мрежата, които могат да ви помогнат да се запознаете отблизо с оператора. Ако прочетете обаче ревюто на Nostrabet, ще научите цели 7 любопитни и интересни факта за Бетано.

Бетано разполага не с един, а с цели два бонуса за нова регистрация

Традиционно, операторите предлагат по една промоция за добре дошъл на всеки нов клиент. Betano обаче буквално разбива конкуренцията, като предоставя два бонуса след регистрация. От една страна букмейкърът е въвел класическата 100% депозитна оферта, активираща се след първия депозит на сайта. Втората оферта се отключва на втория ден след отключване на бонуса и представлява фиксирана парична награда под формата на безплатни залози.

За определени залози Бетано не прибира никаква комисиона за себе си

Според стандартната практика от всеки поставен залог букмейкърът прибира определен процент печалба за себе си. Бетано обаче разполага със залози, за които няма да ви таксува с комисионна. Тези събития са събрани в офертата 0% марж. Те са със значително по-високи от стандартните коефициенти.

Betano ви поставя в ролята на букмейкър

Това става чрез уникалната за родния пазар функция Поискай залог. Услугата ви дава правото да създадете свой собствен залог с предпочитан от вас пазар, който операторът не е публикувал в платформата си. Можете да се възползвате от тази опция в следните направления: футбол, баскетбол, тенис и хокей на лед.

Бетано разполагат с Пряко предаване

Като обикновен посетител без официален акаунт в сайта няма да можете да видите тази функция. Причината е, че услугата Пряко предаване е достъпна само за официално регистрирани потребители. Други допълнителни условия за използването на функцията е да имате пари по сметката си, както и да сте поставили минимум един залог в рамките на последните 24 часа.

В Бетано не се залага само на спорт

Бетано може и да е доста щедър на спортни събития букмейкър, но истината е, че в него можете да залагате и на много други неща. Така например, в програмата има специална категория Развлечения със залози на събития от политическата сцена или шоу бизнеса. Betano предлага и залози на виртуални спортове – футбол, тенис, спидуей, колоездене и други. Букмейкърът разполага и с услугата Fantasy лиги.

Betano е достъпен и през мобилно устройство

Като водещ в Европа букмейкър е съвсем логично Бетано да притежава и с мобилна услуга. Тя ви дава правото на избор как да играете в движение. Универсалната опция, която е достъпна и съвместима с всички видове устройства, е мобилната страница. Но Betano разполага и с две апликации – една за iOS и една за Андроид.

Депозитите в Betano са напълно безплатни

Списъкът с налични разплащателни методи в Betano е доста дълъг. Всички начини за депозиране обаче имат един обединяващ критерий – те са напълно безплатни. Това означава, че който и платежен метод да изберете, няма да бъдете таксувани с излишни такси и комисионни.