София 32 °C София 32°C - ясно небе Велико Търново 33 °C Велико Търново 33°C - предимно ясно Пловдив 36 °C Пловдив 36°C - разкъсана облачност Варна 28 °C Варна 28°C - ясно небе Бургас 29 °C Бургас 29°C - предимно ясно

Илиян Василев: Възбудени са от ГЕРБ, щом Делян Добрев ме съди за клевета (ВИДЕО)

Това коментира анализаторът в ефира на "Честно казано с Люба Кулезич"
2 чПолитика 997 Ивана Иванова

Бившият енергиен министър и сегашен депутат от ГЕРБ Делян Добрев влезе във Фейсбук война с анализатора и критик на управлението на ГЕРБ Илиян Василев. Добрев написа във Фейсбук, че ще заведе дело срещу Василев. Искът е за клевета, а сметките на Василев са блокирани.

Чудя се как може един човек, който е бил дълго време на високите места в политиката да словоблудства, но научих по интересен начин, че сметките ми са блокирани. Отидох на касата, трябваше да си платя сметка и отсреща ми казаха, че картата ми е блокирана. Не взех веднага мерки, защото картите понякога блокират, но минаха няколко дни и се оказа, че имам запор по всичките си банкови сметки, както и част от финансирането на телевизинната продукция "Алтернативата". Това коментира анализаторът Илиян Василев в ефира на "Честно казано с Люба Кулезич".

"Делян Добрев може да прави каквото иска, действията, които е предприел са в рамките на закона, но аз все още нямам искова молба. Никога не съм говорила нищо конкретно за него, но за негово съжаление той е бил на висока позиция много дълго време, но е извършвал много неща от гледна точка на разпореждане на огромен публичен ресурс, както и други действия, които водят до това различни граждани да вземат отношение по неговите актове", коментира още Илиян Василев.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!