София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Гладолечението на д-р Емилова навършва 25 години

Според лекарката плодово-чаеният й режим помага и при трудно забременяване

5 годиниЗдраве 2 Боряна Райчева

Здравословният плодово-чаен режим на доктор Емилова навършава 25 години. По повод празника, лекарката разказа повече за хората, на които е успяла да помогне  през този период в предаването "Делници" по телевизия "Евроком".
 
Емилова разкри и че успеха на нейният метод се състои в това, че благодарение на храненето само с плодове и чай помага на целия организъм. Особено полезен е този метод, според лекарката, при проблеми със забременяването. Тя разказа, че първата жена, която е забременяла вследствие на лечението с плодове, била на 40 години. 
 
В повечето случаи, за да има успех такова лечение, то трябвало да се провежда няколко пъти по 20 дни.
 
По думите на специалиста, проблемите със зачеването са свързани и с огромния стрес, на който са подложени жените, а програмата на Емилова помагала за намаляването му.
 
В предаването делници беше пуснат и откъс от филма на режисьора Стилян Иванов, разказващ за методите на лечение на д-р Емилова и как е помагат на хората.
 
Повече по темата можете да видите на страницата на предаването "Делници".