София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Пепа Сомлева, "Ние, гражданите": Ще работим за културен живот

Кандидатът за кмет от Габрово представи приоритетите си

4 годиниИзбори 2019 4 Боряна Райчева

В началото се казваше "всичко ни е наред", а сега разбрахме, че всъщност имат проблеми. Хората не живеят от асфалт и канализация. Трябва да има изравняване на зоните, качеството на живота. Това трябва да прерасне в един общ културен продукт за Габрово. Ще работим за културен живот. Това каза кандидатът за кмет на Габрово Пепа Сомлева от КП "Ние, гражданите".

Ние в момента нямаме общ туристически продукт. Трябва да бъдем на туристическия поток на другите дестинации, ние в момента сме изолирани. Говорихме много за инвестициите. Ние общуваме с градове от ЕС, които могат да дадат много на града, но нямаме международен отдел, който да работи към тази посока. Залага се на проекти, има едни готови пари и администрацията се чуди какво да направи с тях", коментира кандидатът за кмет на Габрово.

"Кампанията ни е чудесна. Смятам, че всичко, което е трябвало сме свършили. Всички хора знаят за нас", увери Сомлева.