София 14 °C София 14°C - предимно облачно Велико Търново 15 °C Велико Търново 15°C - облачно Пловдив 5 °C Пловдив 5°C - лека мъгла Варна 15 °C Варна 15°C - ясно небе Бургас 12 °C Бургас 12°C - разкъсана облачност

Мая Манолова иска касиране на изборите

Още трима кандидати на БСП за районни кметове ще внесат в ОИК своите жалби
пропускане
2 годиниИзбори 2019 247 Боряна Райчева

Инициативният комитет за издигането на Мая Манолова за граждански кандидат за кмет на София ще внесе днес жалба в Общинската избирателна комисия, в столицата, на ул. „Московска” 33 от 15.00 часа.

Манолова посочва в жалбата си доказателста за груби нарушения на изборните правила на местните избори за столичен градоначалник.

На същото място в 14.30 ч. инициативният й комитет ще постави началото на петиция за оспорване на резултата от изборите в София и с предложения за промени в изборните правила, сред които и въвеждането на машинно и електронно гласуване.

Очаква се още трима кандидати на БСП за районни кметове да внесат в Общинската избирателна комисия своите жалби за касиране на изборите.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!