София 11 °C София 11°C - ясно небе Велико Търново 16 °C Велико Търново 16°C - ясно небе Пловдив 14 °C Пловдив 14°C - ясно небе Варна 16 °C Варна 16°C - ясно небе Бургас 15 °C Бургас 15°C - предимно ясно

Мая Манолова иска касиране на изборите

Още трима кандидати на БСП за районни кметове ще внесат в ОИК своите жалби
пропускане
6 месецаИзбори 2019 349

Инициативният комитет за издигането на Мая Манолова за граждански кандидат за кмет на София ще внесе днес жалба в Общинската избирателна комисия, в столицата, на ул. „Московска” 33 от 15.00 часа.

Манолова посочва в жалбата си доказателста за груби нарушения на изборните правила на местните избори за столичен градоначалник.

На същото място в 14.30 ч. инициативният й комитет ще постави началото на петиция за оспорване на резултата от изборите в София и с предложения за промени в изборните правила, сред които и въвеждането на машинно и електронно гласуване.

Очаква се още трима кандидати на БСП за районни кметове да внесат в Общинската избирателна комисия своите жалби за касиране на изборите.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!