Гледай
на живо

Среща между Веселин Марешки и Марин Льо Пен

Лидери на европейски патриотични партии пристигнаха у нас

Среща между Веселин Марешки и Марин Льо Пен Президентът на френската организация "Национален сбор" Марин Льо Пен се срещна с лидера на "Воля" - ... thumbnail text

Президентът на френската организация "Национален сбор" Марин Льо Пен се срещна с лидера на "Воля" - Веселин Марешки. Двамата бяха посрещнати от привърженици на ВОЛЯ на събитие за откриване на кампанията.

Специално за събитието лидери на европейски патриотични партии пристигнаха у нас. Делегацията бе водена от Марин Льо Пен, а в нея влизаха още и белгийският евродепутат от партията Влаам Беланг, Геролф Анеманс, Людовит Гога, председател на словашката партия „Родина“, както и Радим Фиала, съпредседател на чешката партия „Свобода и пряка демокрация“.

"Европейският съюз (EС) даваше отлична възможност за предателство на нациите и техните интереси. Ние от "Воля" обаче искаме да служим на народа си, а не да се издигаме. Ние искаме Европа на нациите". Това заяви лидерът на партия "Воля".

"Ние трябва да запазим нашата култура и ние вярваме и смятаме, че Европейския съюз не е Европа. Тази организация, тази чудовищна организация унищожава красотата на Европа със своята идеология. Ние трябва да възстановим Евроидеята. Да я възродим чрез сътрудничество, общи ценности, свободен дух", заяви Марин Льо Пен.

"Нашите опоненти ни обвиняват в расзлични грехове, но мисля, че не трябва да се подчиняваме на ЕС. Европа трябва да освободи твоя потенциал. Трябва да подкрепим хората, които поддържат тези ценности", добави Льо Пен.

За да променим навиците не е като да сменим тапетите, ние трябва да възродим демокрацията и да предложим една алтернатива. С тези думи завърши Марин Льо Пен.