Гледай
на живо

Джошуа: Нямам търпение да се върна на ринга! Поветкин е сериозно предизвикателство

„Поветкин е сериозно предизвикателство, за което ще се подготвя много подробно. Той има сериозна репутация и само глупак би подценил това, което той е в състояние да предложи

Джошуа: Нямам търпение да се върна на ринга! Поветкин е сериозно предизвикателство

Световният шампион в тежка категория на четири различни федерации Антъни Джошуа (21-0, 20 KO) ще защитава титлите си в мач срещу руския боксьор Александър Поветкин (34-1, 24 KO). Мачът бе потвърден официално, като ще се проведе на 22 септември. Арена ще бъде митичният стадион „Уембли”.„Нямам търпение отново да се върна на ринга. Краят на март (когато бе боят с Джоузеф Паркър) като че ли беше преди цяла вечност”, коментира Джошуа.
„Поветкин е сериозно предизвикателство, за което ще се подготвя много подробно. Той има сериозна репутация и само глупак би подценил това, което той е в състояние да предложи. Тренировките не са спирали за мен, но през следващите 10 седмици ще бъдат интензивни от психическа и физическа гледна точка. Ще се тласна до точката си на пречупване, за да се уверя, че  съм в пикова кондиция за още една голяма вечер за британския бокс на стадион „Уембли” на 22 септември”, добави Антъни Джошуа.