София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Рома не пуска Дзаниоло за по-малко от 70 милиона евро

До момента интерес към Дзаниоло са показали от Ювентус, Арсенал и Тотнъм

5 годиниФутбол 2 Телевизия Евроком

Рома няма никакво желания да се раздели с един от най-перспективните си млади играчи Николо Дзаниоло. 19-годишният талант дойде през миналото лято от Интер като част от сделката за Раджа Наинголан, но бързо се наложи като основен футболист в състава на “Вълците”. Това обаче веднага привлече вниманието на грандовете, които се наредиха на опашка за подписа му. От Рома обаче за момента отхвърлят всички оферти, като биха го продали само, ако получат твърде добро предложение, което не могат да откажат, какъвто бе в случаят с трансферите на Мохамед Салах и Алисон в последните години. Римляните ще искат да получат поне 70 милиона евро, за да се разделят с Дзаниоло, пише “Скай Италия”.
До момента интерес към Дзаниоло са показали от Ювентус, Арсенал и Тотнъм. Талантът записа 36 мача през изминалия сезон, в които отбеляза 6 гола. Освен това той записа и два мача за националния отбор на Италия, а в момента е част от младежкия национален отбор до 21 години, който ще играе на Европейското първенство.