София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Държавата със светкавична реакция след гаф на наш гранд

"Започнахме да тренираме по четирима играчи в група с треньор. Сменяхме се в съблекалнята и гледахме да сме далече един от друг

4 годиниФутбол 1 Симеон Кисьов

Инспектори от Регионалната здравна инспекция в Пловдив утре ще направят проверка на стадиона на Локомотив (Пловдив), след като се самосезираха във връзка с твърденията на играча на "смърфовете" Лукас Масоеро, че тимът вече тренира.

Пред "Марица" от РЗИ обявиха, че ще предупредят с протокол управата на Локомотив, че провеждането на всякаква подготовка по време на извънредното положение заради COVID-19 е забранено.

"Започнахме да тренираме по четирима играчи в група с треньор. Сменяхме се в съблекалнята и гледахме да сме далече един от друг. Различно е, но в този смисъл клубът влезе в нашата ситуация, особено от психологическа гледна точка", призна Масоеро в интервю за Ovación 90.