София 17 °C София 17°C - предимно ясно Велико Търново 14 °C Велико Търново 14°C - облачно Пловдив 19 °C Пловдив 19°C - разкъсана облачност Варна 16 °C Варна 16°C - предимно облачно Бургас 18 °C Бургас 18°C - облачно

ФЛАМЕНГО – САНТОШ – ПРЕВЮ

ЩЕ ВЗЕМАТ ЛИ НОВА ЖЕРТВА ГЕРЕРО И КОМПАНИЯ В ЛИЦЕТО НА САНТОШ ?

9 годиниБразилейро 1 Телевизия Евроком

 

Днес от 22:00 часа ще се изиграе двубоят между тимовете на Фламенго и Сантош - един от двата мача, които са определени за пряко излъчване по телевизия Евроком в неделния ден.

 

Голям брой играчи се завръщат за Фламенго. Нападателят Паулиньо, вратарят Виктор Пауло, защитниците Уолъс и Самир се завръщат след контузии, а друг нападател Емерсон Шейк се завръща след наказание. Отсъстващи за домакините са Никсон, Пабло Армеро и Джонас, а ново-привлеченият Едерсон все още урежда своите документи и участието му остава неясно до последно.

 

За Сантош също се завръщат няколко играчи. Защитникът Густаво Енрике се завръща от Панамериканските игри, Лукас Лима излекува своята травма и е готов за игра, както и нападателите Рикардо Оливейра и Нето Берола се завръщат след наказания. Доривал Жуниор няма да може да разчита на Давид Браз, който е наказан, Алисон и Сисиньо са контузени, докато Чикиньо ще е под въпрос след скорошно възстановяване.

 

Фламенго успя да спечели последните си два мача в първенството, като това беше тяхна трета победа в последните четери срещи. По този начин те се изкачиха в класирането и подобриха значително представянето си след привличането на перуанския стрелец Хосе Пауло Гереро.

Сантош също записаха две победи в своите три последно изиграни срещи. Доброто представяне в последните срещи ги измъкна от зоната на изпадащите и сега те се чувстват по-спокойни и напрежението в отбора вече не е толкова голямо.

Сантош се представя доста слабо при своите гостувания, губейки 6 от последните 7 такива. С наказания ключов защитник за този мач – Давид Браз, изглежда още по-трудна задача да се справят с хищник като Гереро подкрепян от Емерсон Шейк в атака. Въпреки, че Сантош успя да спечели миналия сезон при гостуването си на „Маракана”, това бе тяхна единствена победа тук срещу Фламенго от 2003 година насам. В последните 6 двубоя с домакин Фламенго, статистика е 3 победи за домакините, 2 равенства и 1 загуба.