София 17 °C София 17°C - предимно ясно Велико Търново 14 °C Велико Търново 14°C - облачно Пловдив 19 °C Пловдив 19°C - разкъсана облачност Варна 16 °C Варна 16°C - предимно облачно Бургас 18 °C Бургас 18°C - облачно

Лестър  привлече  Юри Тилеманс

21-годишният Тилеманс ще носи фланелката с номер 21 за “лисиците”

5 годиниФутбол 1 Телевизия Евроком

Отборът на Лестър официално привлече под наем до края на сезона халфа на Монако Юри Тилеманс, като същевременно прати своя полузащитник Адриен Силва при “монегаските” за същия период от време. 21-годишният Тилеманс ще носи фланелката с номер 21 за “лисиците”. Той е белгийски национал, като има 20 мача в Лига 1 през сезона с 5 гола. “Много съм развълнуван да започна работа с тима. Висшата лига е едно от най-добрите първенства в света и когато бях малък, винаги гледах мачове от Висшата лига. Това тук е голямо семейство. Всички са много мили и добри към мен. Мисля, че ще ми е много добре тук”, заяви играчът пред клубния сайт.
29-годишният Силва, който е национал на Португалия, има само два мача за Лестър през този сезон в Премиър лийг. “Много съм щастлив, че се присъединявам към Монако. Нямам търпение да се запозная със съотборниците ми и да дам всичко от себе си да помогна на клуба да промени ситуацията, в която се намира”, коментира той пред сайта на Монако.