София 17 °C София 17°C - предимно ясно Велико Търново 14 °C Велико Търново 14°C - облачно Пловдив 19 °C Пловдив 19°C - разкъсана облачност Варна 16 °C Варна 16°C - предимно облачно Бургас 18 °C Бургас 18°C - облачно

Лудогорец с няколко промени в програмата си

Утре отборът ще изиграе първата си контрола за годината

9 годиниФутбол 2 Телевизия Евроком

Няколко промени в програмата на Лудогорец за контроли в Испания могат да настъпят в следващите няколко дни. Очаква се да бъдат сменени някои от съперниците, които „орлите" обявиха за проверките на Иберийския полуостров.

Почти сигурно промяна ще настъпи за последната проверка от лагера - на 7 февруари. За тогава бе насрочен мач срещу Виктория (Пилзен), но както вече стана ясно вероятно съперникът ще е Динамо (Киев). Именно украинците са най-сериозния отбор, който ще пребивава край Марбея в периода, в който и Лудогорец.

Съществува вариант за още една променя в календара на шампионите.

Утре Лудогорец ще изиграе и първата си контролна среща тази зима. Съперник ще е Гройтер Фюрт, а мачът е от 16:00 часа. Очаква се Георги Дерменджиев да даде възможност в този мач участие да вземат и някои от юношите, които се намират на подготовка с тима в Турция.