София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Лъчезар Филипов: Американците крият контактите си с извъземните

Според него технологичните достижения на САЩ са дошли от Космоса

7 годиниТехнологии 8 Боряна Райчева

В момента изкуствено се създават пречки, за да не може хората да осъзнаят необходимостта от промяна. Това коментира професор Лъчезар Филипов в предаването „Делници“ на телевизия „Евроком“.

Според него и убийството на руския посланик в Анкара, и атентатът в Германия са опит за създаване на хаос и насочване на вниманието към мигрантите. Професор Филипов смята, че мигрантите не са виновни, а са виновни американците, които са разбутали ислямския свят и са почнали да го учат как да живее.

Професорът коментира и извънземните форми на живот и каза, че представите за форми на живот много се променят. Според него доказателствата за извъземен живот умишлено си крият, понеже не отговарят на утвърдените схващания, че животът не може да съществува без вода и кислород.

Той даде пример със заснети кадри от съветски космически апарати на Венера, които според него давали безспорни доказателства за наличието на живи организми на планетата.  

Според професора контакт между хората и извънземните е имало, но американците умишлено ги крият, понеже иначе ще се разбере, че технологичните им достижения са дошли от Космоса.