София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

OPEL се доверява на форума!

Във форума може да бъде получена и споделена информация за всичко, свързано с „Опел“

7 годиниТехнологии 3 Боряна Райчева

Притежателите на коли с марката “Опел” имат своя общност, която по мащаби и активност може да съперничи на политически партии и неправителствени организации. Във форума на “Опел” може да научите всичко – от информация за конкретен модел до часа и мястото на поредната сбирка на притежателите и феновете на “Опел”; от интересни картинки и филми за различните модели автомобили, през ръководства и линове за тези коли, до тънкости за двигателите, скоростните кутии, съединителите, горивните системи, ходовата част, интериора на германските автомобили. И може би най-ценното са съветите за най-новите модели на “Опел” и много въпроси от рубриката „Направи си сам” по своя “Опел”. 

В този линк през последния месец са регистрирани многобройни поръчки за части на различни модели “Опел”, като шофьорите не пропускат да отбележат, че именно във форумите са открили насоки и препоръки как да постъпят и какво точно да закупят, за да отстранят голям или малък проблем със своя “Опел”. От октомври обаче най-активни са участниците в българския форум на “Опел”, които си разменят информация, съвети и насоки за подготовка на колите за зимата.

Зимата идва и е крайно време да се мисли за това дали колата е готова да се справи с най-студеното време на годината. Затова форумците на “Опел” са изготвили подробни списъци за всичко необходимо, което трябва да се направи за колата в ниските температури. Задължително е да се провери акумулатора, светлините и лампите, маслото, чистачките, фаровете, да се сменят летните гуми със зимни.

Във форума на “Опел” е пълно с информация от професионалисти по най-различни теми и за всички модели коли на германската марка. Сред тях са например такива като ремонтът на  копчето климатроник Vectra C, освобождаване на "бавен" колан, как да си направим тавана като нов евтино и в домашни условия, подмяна на дръжката на ръчната спирачка на Вектра Б, смяна на топките на скоростния лост и лоста на ръчната от дуралуминий, въпроси с шумоизолацията на “Опел”, смяната на кабинен филтър, ремонти и обновяване на волана и най-различни части от интериора и екстериора на различните модели на “Опел”.