София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Алегри посочи целите пред Ювентус

В Серия А и Шампионската лига вървим крачка по крачка, нищо не трябва да се смята за подразбиращо се от само себе си

5 годиниФутбол 1 Телевизия Евроком

Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри говори за пореден път за високите цели пред тима му през сезона. “Старата госпожа” върви по план и в Серия А, и в Шампионската лига, чието спечелване е цел номер 1 пред торинци, които привлякоха звезда от ранга на Кристиано Роналдо след световното първенство заради постигането й.
“В Серия А и Шампионската лига вървим крачка по крачка, нищо не трябва да се смята за подразбиращо се от само себе си. Срещу Валенсия във вторник излизаме за победа и за да си осигурим първото място в групата в аванс. Валенсия е солиден отбор в добра форма, който може да запази надежда за плейофите. Нямаме право на загуба на концентрация, както се случи в мача с Манчестър Юнайтед. Уважаваме Валенсия, това е отбор, който е загубил само веднъж в последните си десет мача”, коментира Алегри.
“Матюиди и Киелини може да се завърнат в състава. След няколко дни очакваме в строя и Емре Джан и Федерико Бернадески. Има много мачове до края, а всички сме обединени от обща цел - да спечелим няколко трофея или всичките”, каза още наставникът на Ювентус.