София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Мидтиланд представи Краев

Нямах търпение да дойда, каза бившият играч на Левски

7 годиниФутбол 1 Телевизия Евроком

Божидар Краев официално е играч на Мидтиланд. Бившият играч на Левски подписа 5-годишен договор с датчаните и веднага бе представен в официалния сайт на клуба.
"Вариантът да пристигна тук беше идеален за мен. Много съм щастлив. Нямах търпение да дойда. Знам, че тук се залага на млади играчи. Около тях има и опитни такива, които помагат на по-малките да израстват. Това е важно за мен, защото искам да се уча и да постигам успехи за в бъдеще.
Хората показаха огромен интерес към мен и аз съм готов да дам всичко от себе си, за да не ги разочаровам", каза Краев пред сайта на Мидтиланд.
Спортният директор в клуба Клаус Щейнлейн също не скри задоволството си привличането на младия българин: "Краев е страхотен талант, който е едва на 19 години, а вече има мачове за националния отбор на България. Визитката му е впечатляваща и ние очакваме много от него. Със сигурност ще му е необходимо време да свикне с обстановката и културата, но ние ще се постараем да му помогнем".
Левски също потвърди трансфера на своя юноша, като му пожела много бъдещи успехи.