София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Наинголан: Интер ми показа, че ме иска на всяка цена

Концентриран съм изцяло върху Интер и се надявам да се представя добре

6 годиниФутбол 2 Телевизия Евроком

Новото попълнение на Интер Раджа Наинголан бе представен на официална пресконференция преди минути, на която сподели, че “нерадзурите” са му показали огромното си желание да го привлекат в състава си. Белгиецът напусна Рома след няколко добри сезона зад гърба си, но вече гледа напред и е концентриран върху представянето си с "черно-синята" фланелка.
"Щастлив съм от трансфера си в Интер. Не искам да говоря за Рома. Мога да кажа, че връзката ни с Рома можеше да се развие по друг начин. Избрах номер 14, защото 4 е изваден от употреба и знаете добре причината. Концентриран съм изцяло върху Интер и се надявам да се представя добре. Надявам се, че отборът ще се подсили с още няколко попълнения. Ювентус? Това е отбор, който всяка година надгражда. Надявам се, че скоро доминацията им ще свърши. Вече разговарях с Икарди. Казах му, че съм мотивиран, а той ми отвърна същото", започна Наинголан.
"Мауро Икарди и Един Джеко са страхотни нападатели, но се различават. Мауро е силен в наказателното поле, докато Един играе по-назад и помага на отбора. Изборът ми не е продиктуван от това, че Интер успя да се класира в Шампионска лига. За мен е важно да се чувствам важен за тима. Разговарях с директорите в отбора и почувствах, че съм силно желан. При Спалети изиграх най-силния си сезон в отбора на Рома. Играх по-близо до наказателното поле и отбелязах доста попадения" коментира Нинджата.