София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

„Направихме всичко възможно, за да победим, но то не бе достатъчно"

Пеп Гуардиола коментира равенството с Юнайтед

7 годиниФутбол 1 Телевизия Евроком

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола говори след нулевото равенство на „Етихад“ срещу Манчестър Юнайтед. Според него всеки един мач до края на сезона ще е като финал, но "гражданите" нямат намерение да се предават в битката за топ 4.

"Всичко е в наши ръце, което е важно. Всеки един мач до края на сезона ще е като финал и трябва да положим много усилия. Играем с Лестър и Кристъл Палас, които са в долната част на таблицата и няма да е никак лесно. Видяхте, че Палас спечели на "Анфийлд" и "Стамфорд Бридж", но имаме намерения да дадем всичко от себе си" - каза Гуардиола.

"Почти съм сигурен, че Юнайтед дойдоха за победа. Не мисля, че някой би искал нещо друго. Ние опитахме да държим топката и да атакуваме, както го правим през целия сезон. Но беше доста по-трудно срещу отбор, който няма загуба в 23 поредни мача. В кариерата си съм се сблъсквал с различни стилове на игра. Не бих си позволил да омаловажавам труда на съперника. Ние направихме всичко възможно, за да победим, но то не бе достатъчно" - добави испанецът.