четвъртък, 19.09.24
18.8 C
София
25 C
Пловдив
19.1 C
Варна
Search Suggestions

      Слави Василев: Управляващите няма да си разтурят колибката

      “Управляващите няма да си разтурят колибката, преди да орежат правомощията на президента да създава политическа алтернатива и да предлага състав на служебния кабинет, какъвто той прецени, за да си гарантират по този начин спокойствие. Направят ли това – опасявам се, че ще стигнем до момента, в който Делян Пеевски ще бъде премиер на България.“

      Това заяви пред БНР политологът Слави Василев.

      „Ще отрежат крилата на президента Румен Радев, за да може той да не лети високо в полето на политическата алтернатива, за да си гарантитрат спокойствие“, добави още той. 

      “Николай Денков е формален премиер, а истинският човек, който е с нарастваща тежест и авторитет, е Делян Пеевски“, категоричен беше Василев. 

      „Помните, че Пеевски беше като антихриста на новия модерен път, по който България трябваше да тръгне с обещанията от настоящите управляващи от ПП. Парадоксът е, че точно те направиха така, че г-н Пеевски не само да управлява държавата задкулисно, но и вече да се говори за негова позиция на редовен министър-председател. Хората вече трябва да разберат, че почти непоносимо е положението в държавата“, уточни Василев. 

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ