петък, 20.09.24
19.8 C
София
22 C
Пловдив
20.8 C
Варна
Search Suggestions

      Петков: Калин Стоянов се чува почти всеки ден с Пеевски

      „Абсурдно е, че министър си организира протести за самозащита. Калин Стоянов се чува почти всеки ден с Делян Пеевски. Това не е атака срещу него, това трябва да го разбере. Ние ще атакуваме всеки министър, който има такава зависимост от един играч”, категоричен е съпредседателят на ПП Кирил Петков.

      „Разбираме, че държавата има нужда от управление, но единственото такова, в което бихме участвали, е управление, в което ще запазим доверието на избирателите ни. Този урок го научихме. Борбата се оказа по-дълга от очакваното”, коментира той предстоящите предсрочни избори в ефира на Нова.

      „Прокуратурата е затворена система, 30 години тя се самопроизвежда и нямаме правосъдие и справедливост. За съжаление, Конституцията е начинът това да се промени. И ние след 30 години се опитахме да го направим. Видяхме, че имаха вратар – КС, който върна топката. През тези 8 месеца непрекъснато бяхме в битки заради идеята за промяна в Конституцията, но и в регулаторите. Бях на първия ред и се скарах с Пеевски. Непрекъснато се карахме”, допълни още Петков.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ