четвъртък, 12.09.24
23.8 C
София
28 C
Пловдив
26.1 C
Варна

Левски атакува съдията от дербито

Сините излязоха с декларация, в която недоволстват от свиренето на Георги Кабаков в мача с Лудогорец

Левски публикува на сайта си съобщение, с което изрази своето становище за  вчерашното съдийство на сблъсъка от петия кръг на Ефбет лига в Разград. Припомняме, че столичани загубиха с 1:0 от действащия шампион Лудогорец на стадион „Хювефарма арена“. Единственият гол в мача отбеляза Кайо Видал в 86-та минута след рикошет. Това беше първа загуба за играчите на Станислав Генчев през сезона, а разградчани се реваншираха на почитателите си, заради позорното отпадане от Карабах в шампионската лига (2:7 след продължение в реванша).

По мнението на Левски реферирането на Кабаков е повлияло на крайния изход от срещата и те няма да търпят „безчинствата на ибрикчията от Пловдив“. Цялата позиция, публикувана във фейсбук-профила, е следната:

„На вниманието на футболната общественост! Във връзка със скандалното съдийство  на мача с „Лудогорец“, утре „ПФК Левски“ ще излезе с позиция и видео материал, с който да покажем безчинствата на ибрикчията от Пловдив Георги Кабаков. „ПФК Левски“ заявява твърдо, че няма да търпи гавра с клуба и с тези над 3000 фенове, пропътували цяла България, за да подкрепят отбора в Разград. Институция на над 110 години е твърде голяма хапка за тези, които се опитват да се упражняват на наш гръб и да ни спират с нефутболни средства!“

- Реклама -
СВЪРЗАНИ НОВИНИ

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Реклама -

НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

Зареждане...
- Реклама -

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ