понеделник, 16.09.24
15.8 C
София
21 C
Пловдив
21.2 C
Варна
Search Suggestions

      Соня Момчилова: Желая на Къдринка Къдринова да бъде смела

      Няма да скрия, че изпитвам огромно облекчение и съм много щастлива, че само половин мандат ми се наложи да съм на тази позиция. Много съм удоволетворена, че се случиха неща, които бяха немислими. Това заяви вече бившият член на СЕМ Соня Момчилова в предаването „ЕвроДиков“ по Телевизия „Евроком“.

      Преди дни президентът Румен Радев подписа указ за назначаването на Къдринка Къдринова за член на Съвета за електронни медии на мястото на Момчилова.

      “Работата ни стана съвършено прозрачна. Освен достъп до протоколите на съвета, гражданите можеха да следят нашите заседания онлайн, в реално време”, продължи бившият председател.

      Тя обясни, че първото усещане, с което е отишла е, че хората не са запознати с това какво върши регулатора и с какво точно се занимава съвета за електронни медии.

      “Тази дискретност, тази скрита страна на регулатора дава огромно спокойствие, но от друга страна натоварва СЕМ с едни неоправдани очаквания”.

      Момчилова подчерта заслугите си относно забраната за хазартни реклами.

      Относно бъдещето и вече бившата председателка на СЕМ обясни, че не очаква нищо. “Не очаквам да завалят покани, така беше и преди да попадна в съвета за електронни медии. Ще си помисля какво ще правя”.

      Соня Момчилова пожела на Къдринка Къдринова да бъде смела.

      “Тя е смел човек. Тя е доблестен журналист освен, че е човек с изключително голямо достойнство”

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      4 КОМЕНТАРА

      1. Пълна простотия.Нека кажат освен че взимат огромни заплати без да вършат нищо какво да свършили.Пълна нула Отдавна тези паразити трябваше да бъдат закрити Те и тъй наречените синдикати

      2. Ако се погледне тук в сайта предаването „Евродикоф“ – не е качено нищо ново след отпуската им. Няма кой да види, че нови предавания не биват качвани не само за предаването „Евродикоф“, но и други предавания не се качват. След промяната на сайта, която промяна вече е отвратителна, никакви нови клипове не се качват, дори за предаването „Делници“ с клизма решават да качват някой клип или не. Преди клиповете се качваха минутки след края на участието на даден гост, а сега примерно за „Делници“ – клиповете се качват чак ден по-късно…

        • Здравейте! Благодарим Ви за обратната връзка. В момента екипа ни работи по актуализацията на сайта и се надяваме в най-скоро време да можем да качваме видеата мигновено. Забавяме се, защото искаме да подобрим цялостно видео материалите си онлайн и се надяваме, че когато започнем ще останете приятно изненадани. Благодарим Ви, че сте наш зрител и още веднъж благодарим за обратната връзка, ще се постараем да побързаме!

          • Моля това да се случи в по – кратък срок, защото ние хората, които жив в чужбина и не гледаме Бг. телевизия нямаме друг начин да Ви следим!

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ