Search Suggestions
      четвъртък, 17.10.24
      Search Suggestions

          Убийството в Столетово: Оставиха в ареста обвинените братя

          Апелативен съд-Пловдив потвърди взетата от окръжния съд мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо братята Иван и Атанас Димитрови, обвинени за убийството на 48-годишния Борис Кисьов в карловското село Столетово, съобщиха от прокуратурата.

          Срещу двамата са повдигнати обвинения за това, че на 6 октомври в Столетово, като съизвършители и в съучастие, умишлено са умъртвили Борис Кисьов като са го нападнали с нож пред дома му посред нощ, за да „уредят“ дългогодишен спор помежду им за дворно място.

          Атанас Димитров е осъждан, затова обвинението му е за убийство при условията на опасен рецидив, което се наказва с лишаване от свобода от 15 до 20 години, доживотен затвор или доживотен затвор без замяна. За престъплението, в което е обвинен брат му Димитров – за убийство, наказанието е от 10 до 20 г. лишаване от свобода.

          Апелативните съдии приеха, че от събраните до момента доказателства, разпити на свидетели, извършени огледи и справки, може да се направи обосновано предположение, че двамата братя са съпричастни към престъпленията, в които са обвинени.

          - Реклама -
          СВЪРЗАНИ НОВИНИ

          ОСТАВИ КОМЕНТАР

          Моля, въведете коментар!
          Моля, въведете името си тук

          Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

          - Реклама -

          НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

          Зареждане...
          - Зов за Помощ - spot_img

          ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

          Search Suggestions
              Search Suggestions