петък, 20.09.24
14.8 C
София
17 C
Пловдив
16.8 C
Варна
Search Suggestions

      Калин Стоянов награди жандармеристи гасили пожарите във Воден и Крайново

      "За пореден път доказахте, че хората могат да разчитат на вас"

      Служебният министър на вътрешните работи Калин Стоянов награди жандармеристи, участвали в потушаването на опустошителните пожари във Воден и Крайново.

      Колективните отличия са за служители на зоналните жандармерийски управления в Бургас, Кърджали, Пловдив и София.

      „Колеги, за пореден път доказахте, че хората могат да разчитат на вас както в ежедневието, така и в кризисна ситуация“, обърна се Стоянов към служителите на дирекция „Жандармерия“ – ГДЖСОБТ.

      Снимка БГНЕС

      За професионални действия и за съществен принос при изпълнение на поставените задачи по евакуиране, координиране, наблюдение и обход на селата Воден и Крайново с колективни награди от министъра на вътрешните работи са отличени общо 108 служители от зоналните жандармерийски управления в Бургас, Кърджали, Пловдив и София към дирекция „Жандармерия“ при ГД „Жандармерия, специални операции и борба с тероризма“. Сред наградените са зам.-директорът на ГДЖСОБТ ст. комисар Петър Антиев, ст. комисар Виктор Празов, зам.-директор на ГДЖСОБТ и директор на Дирекция „Жандармерия“ и зам.-директорът на Дирекция „Жандармерия“ комисар Радослав Стойнев.

      По време на кратката церемония специална награда бе връчена на младши инспектор Мартин Нанчев – старши полицай от ГКПП – Царево към ГД „Гранична полиция“. Предприетите от него професионални действия доведоха до откриването на голямо количество наркотици – канабис, амфетамин, метамфетамин и кокаин – по време на гранична проверка на моторна яхта, извършена на 16 юли. 

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ