понеделник, 23.09.24
21.8 C
София
25 C
Пловдив
26.1 C
Варна
Search Suggestions

      СЛЕД ИЗКЛЮЧВАНЕТО: Партия Волт няма да участва на предстоящите избори

      ,,На последното заседание на Политическия борд на ПП Волт, провел се този уикенд, беше взето решение да не регистрираме листи и по този начин да не участваме в предсрочните парламентарни избори на 27 октомври 2024 г.“

      Такова съобщение разпространиха от партия ,,Волт“ след като бяха изключени от ПП-ДБ.

      Волт е отговорна политическа партия, която знае кога трябва да направи крачка назад в името на принципите и ценностите, които сме заявявали и отстоявали. Добрият пример и делата за сметка на думите са рядкост в българската политика.

      Обединението и конкретните действия срещу „завладяната държава“ са въпрос на самосъзнание, а не на коалиционно споразумение, избираеми места и субсидия. Разпиляването на гласове в тази конкретна ситуация работи единствено и само за Статуквото – ние отказваме да участваме в техния сценарий!

      Правото на глас е основно демократично право, което всеки български избирател трябва да упражни на 27 октомври. Негласуването и опцията „Не подкрепям никого“ са опции, които работят единствено и само за партиите и коалициите, които използват купени, корпоративни и зависими гласове. Волт призовава да се гласува свободно и отговорно.

      Политическият борд на ПП Волт препоръчва на своите членове и симпатизанти да подкрепят преференциално кандидати на Продължаваме Промяната.

      ПП Волт благодари на всички водачи на листи, кандидати за народни представители и доброволци, които бяха готови да участват активно в предстоящата кампания. Вашите мотивация и подкрепа са ключови за нас. 

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ