Search Suggestions
      неделя, 27.10.24
      Search Suggestions

          Али Хаменей: Иран трябва да определи как най-добре да демонстрира силата на Техеран пред Израел

          Иран трябва да определи как най-добре да демонстрира силата на Техеран пред Израел след нападението му срещу страната вчера призори, заяви днес иранският върховен лидер аятолах Али Хаменей, цитиран от агенция ИРНА.

          „Злото, извършено от ционисткия режим (Израел) миналата нощ, не трябва нито да се омаловажава, нито да се преувеличава“, каза Хаменей, цитиран от агенцията.

          Иран се опита да омаловажи вчера въздушната атака на Израел срещу ирански военни цели, като заяви, че тя е причинила само ограничени щети, докато президентът на САЩ Джо Байдън призова за спиране на ескалацията, която породи опасения от разпалване на конфликта в Близкия изток, пише БТА.

          Според израелските военни десетки израелски самолети са нанесли вчера призори три вълни от удари срещу ракетни заводи и други обекти в близост до Техеран и в Западен Иран.

          Хаменей заяви, че Иран трябва да демонстрира силата си пред Израел, като добави, че начинът за това трябва да бъде „определен от официалните представители в Техеран и да бъде такъв, че да отговаря на най-добрия интерес на народа и страната“.

          СВЪРЗАНИ НОВИНИ

          ОСТАВИ КОМЕНТАР

          Моля, въведете коментар!
          Моля, въведете името си тук

          Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

          - Реклама -

          НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

          Зареждане...
          - Зов за Помощ - spot_img

          ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

          Search Suggestions
              Search Suggestions