вторник, 24.09.24
23.8 C
София
26 C
Пловдив
26.1 C
Варна
Search Suggestions

      Първа медийна изява след изписването на Навални: Разказва защо е отровен (ВИДЕО)

      Кремълският критик Алексей Навални заяви, че вярва, че руските разузнавателни служби са го отровили с Новичок. Според него руските власти го смятат за заплаха преди парламентарните избори догодина.

      „Те разбраха, че има големи, големи проблеми, които ги заплашват преди парламентарните избори“, каза Навални в интервю за YouTube с руския влогър Юрий Дуд. Това е първото му видео участие след изписването му от берлинска болница.

      Откровеният критик на президента Владимир Путин излезе от кома в началото на септември, след като симптомите му започнаха преди полет от Сибир на 20 август.

      Германските лекари казват, че той е бил отровен с Новичок. Германия, Франция и други западни страни поискаха обяснение от Кремъл за състоянието на Навални.

      Кремъл отхвърли всяко предположение, че Путин или руските власти са отговорни за състоянието на Навални.

      Той каза, че възстановяването му може да отнеме още два месеца. В един момент от интервюто той протяга ръка, за да покаже, че се тресе.

      Навални каза, че се подлага на физическа терапия, но здравето му се е подобрило значително, и че лекарите са изненадани от скоростта на възстановяването му.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ