София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - разкъсана облачност Пловдив 27 °C Пловдив 27°C - предимно ясно Варна 17 °C Варна 17°C - разкъсана облачност Бургас 19 °C Бургас 19°C - предимно ясно

Димитър Вучев: Безпрецедентна е ситуацията с градския транспорт в София

Коментар на общинския съветник
5 сПолитика 226 Златина Петкова

“Безпрецедентна е ситуацията с градския транспорт в София”, заяви столичният  общински съветник Димитър Вучев, който беше гост в предаването “Делници”  с водещ Николай Колев.

Вучев беше категоричен, че трябва държавата да помогне на най-големия град у нас, за да може общината да се справи с увеличената цена на тока. Той посочи обаче и добрия пример в транспорта, като изтъкна, че през последните пет години е сменен почти целият автопарк на столицата.

Гостът взе отношение и по темата за задръстванията в София. По думите му, пилотният проект, в рамките на който ще се шофира в центъра на столицата с максимална скорост от 30 километра, предстои да покаже дали ще доведе до желания резултат.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!