София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - разкъсана облачност Пловдив 27 °C Пловдив 27°C - предимно ясно Варна 17 °C Варна 17°C - разкъсана облачност Бургас 19 °C Бургас 19°C - предимно ясно

Симеонова за Янев: Разочарована съм, дадох много от себе си за "Български възход"

По думите й партията "Български възход" е в аморфно състояние
2 мПолитика 603 Ивана Иванова

Снимка: Булфото

Различията ни са свързани с кадрови политики и избор на хора, както и ценностни различия. Има едно явление в нашия политически живот, а именно много хора искат и малко могат. Кадровите проблеми също са на дневен ред. Формацията е обект на нездрав интерес. Следва да се вземат конкретни мерки, за да бъде възпрепятствано това, но не бяха взети. Няма да изпадна в такава конкретика. Не се страхувам, имам притеснения, но се надявам тази формация да се изчисти от такива хора. Това каза Ралица Симеонова, която напусна партията на Стефан Янев "Български възход".

"Аз съм взела лично решения на база на оценката ми. От това как се формира и структурира тази формация ще стане ясно дали тя има роля в политическия живот. Отломки от всички партии могат да се видят в "Български възход". Има представители от всички партии, за които може да се сетите. Това не би било драма, ако хората са качествени, но те масово не доминират", каза Симеонова.

"Партията е в аморфно състояние. Гравитират различни личности, но не мисля, че има такъв капацитет тя да бъде изчистена, защото аз се опитвам да вкарам едно съдържание, а то после се изменя. Не искам да навлизам с емоции в тема", каза още тя дали е разочарована.

"Има някаква форма на разочарование, защото когато си дал нещо от себе си и няма резултат", допълни Симеонова.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!