София 17 °C София 17°C - предимно ясно Велико Търново 14 °C Велико Търново 14°C - облачно Пловдив 19 °C Пловдив 19°C - разкъсана облачност Варна 16 °C Варна 16°C - предимно облачно Бургас 18 °C Бургас 18°C - облачно

Асен Василев: Видяхме снимки и на Бойко с пачки. Може би трябваше да има и куче

"Целият шум, който се вдига, се вдига, за да забравят хората какво се случваше'

23 дниПолитика 13

Всички глупости, които в следващите 2 месеца ще ни обясняват за снимане на куче с пачки: хубаво, снимано куче с пачки, видяхме снимки и на Бойко с пачки. Може би трябваше да има и куче. Това заяви съпредседателят на „Продължаваме промяната“ Асен Василев от Пловдив.
"Целият шум, който се вдига, се вдига, за да забравят хората какво се случваше. Да кажат: "хубаво, построихте къща, но прозорецът е крив". Но преди това бяхме на палатка на гола поляна", добави той. 
ГЕРБ не могат да простят на ПП, защото са направили така, че „едни олигарси, които се чудят как да сменят колите си два пъти годишно, сега трябва да плащат данъци и не получават специални поръчки“, каза още Василев. 
"Това, което побърква ДПС и ГЕРБ, е, че парите са записани в бюджета, не зависят от това дали си послушен, или не. Приети са в бюджета, всеки кмет ги получава по право, както е с пенсиите, а не по нечие благоволение", посочи бившият финансов министър. 

Снимка: БГНЕС