София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Безопасно ли е да си направим в Winbet регистрация

Онлайн пазарът на хазарт се разраства изключително много през последните години, но все още има марки от по-старото поколение като Уинбет

8 месецаРазвлечение 17

Онлайн пазарът на хазарт се разраства изключително много през последните години, но все още има марки от по-старото поколение като Уинбет. Брандът е отлично разпознаваем от масовката и вече дълги години е сред лидерите на бетинг картата на България. За да опитате от първо лице какво предлага този букмейкър, трябва да направите своята Winbet регистрация, която е доста осъвременен и лек процес. Подобно действие отнема не повече от 3-4 минути, а стъпките са изключително лесни. В следващите редове ще ви кажем защо е удачно да си направите регистрация в уинбет и как може да активирате и верифицирате профила си. Не на последно място – ще откроим и една възможност да получите пълен достъп до всички функции, които предлага операторът.

За да започнете своята регистрация в Уинбет, трябва първо да отворите уеб страницата на хазартния оператор. Там в ярък цвят е бутонът „Регистрация“, който ще ви пренасочи към попълването на регистрационната форма. Оттам започва и същинският процес по създаването на профил.

Първите данни, които Уинбет ще изиска са име, фамилия и данни за акаунта. Имате възможност да напишете и свой промоционален код. С кода BETENEMY може да активирата всички нови игри, бонуси, промоции и други сродни функции, които всеки бетинг оператор предлага.

Насочвайки се към втората стъпка от регистрацията, давате и други свои данни като имейл, телефонен, номер, гражданство, което по подразбиране е зададено българско, ЕГН и валута, с която ще боравите. Тук е моментът да отбележим, че вашите лични данни са абсолютно защитени и можете да бъдете спокойни при подаването им.

С попълването на личните и потребителските данни, огромна част от работата по сътворяването на профила е свършена. На вашия имейл адрес, който препоръчваме да е валиден и често проверяван, ви се изпраща и активационен линк. Затова е важно да подадете коректен имейл адрес. Понякога има клиенти, които дават непотребявани имейл адреси или такива със забравени пароли, а това само и единствено навлича неприятности.

Последната стъпка, която трябва да направите след акаунта, е идентификацията. Това става чрез верификацията. Това е задължителен процес при всеки едни хазартен оператор, не само Уинбет. Целта е проста – верификацията дава сигурност. Хазартът във всяка страна носи редица регулации като например възрастово ограничение – в България то е 18 години. Верификацията най-често отнема около 48-72 часа и става чрез изпращане на копие на личен документ – лична карта, шофьорска книжка и други. Възможно е операторът да поиска и допълнителни данни за вас, но това не е практика единствено на Winbet, а и на други букмейкъри.

С извършването на верификацията профилът е пълноправен. Това означава, че имате достъп до всички функционалности на избрания сайт за залози, в този случай Уинбет. Имайте предвид, че въпреки че верификацията не е задължително да бъде направена след създаването на профила, то е оптимално да се случи тогава. Ако не верифицирате акаунта си, ще може единствено да депозирате суми, но не и да теглите. Стъпките за регистрация, активация и верификация са много прости и няма да ви създадат никакви проблеми, а дори и да се появят такива, съпортът на компанията ще ви помогне.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg.