София 11 °C София 11°C - ясно небе Велико Търново 10 °C Велико Търново 10°C - разкъсана облачност Пловдив 13 °C Пловдив 13°C - ясно небе Варна 10 °C Варна 10°C - ясно небе Бургас 11 °C Бургас 11°C - разкъсана облачност

БГ РЕАЛНОСТ: Полицаи в униформи товарят мебелите на бившата жена на Пепи Еврото? (СНИМКИ)

Любена Павлова е заснета в компанията на двама униформени служители на МВР

15 мЛюбопитно 4406

Бившата жена на Пепи Еврото Любена Павлова се появи на снимки в популярната Facebook група Squatting Slavs in Tracksuits, която споделя иронични снимки, показващи абсурдите на живота в Източна Европа.

На фотографиите с Павлова се виждат двама униформени служители на МВР, които помагат да пренесе претоварена количка с нови мебели на паркинг на магазин в София. Вижда се и как патрулката на СДВР дежури до джипа ѝ, като вероятно шофьорът изчаква тя да се върне от магазина, съобщава „Булевард България“.

Не е ясно кога и от кого са направени снимките, преди да се публикуват тази сутрин в Squatting Slavs – група с над 1,4 млн. последователи от цял свят.

До момента няма и коментар от страна на МВР защо униформени полицаи обслужват Павлова, която беше уличена в сериозни престъпления от разследването на Антикорупционния фонд срещу „Осемте джуджета“.