София -6 °C
Велико Търново -8 °C
Пловдив -2 °C
Варна -5 °C
Бургас -4 °C
Начало Новини Предавания На живо

CNN: Дания пуска детска анимация за мъж с огромни и неконтролируеми гениталии

Шоуто се приема противоречиво, но мнозина смятат, че е добър начин за обучение на децата
1 мЕвроком 513

Датският оператор е претърпял обрат заради най-новото си детско телевизионно шоу "Джон Дилърманд" - анимация с участието на мъж с гениталии, толкова големи и гъвкави, че може да спаси децата от опасност, да вземе предмети от река и да работи като пого стик. Това пише CNN.

Шоуто, чиито 13 епизода са достъпни за гледане на уебсайта на мрежата на DR, следва титулния му характер, докато той се ориентира в редица неочаквани сценарии, причинени от неговите необяснимо огромни гениталии.

В епизод първи, например, мустакатият Дилърманд използва органа си като каишка за кучето си - но бързо се оказва затрупан с молби от съседите си да изведе и своите домашни любимци на разходка. В друг момент от шоуто той е заседнал да се носи във въздуха, след като балони са вързани за слабините му.

В друг епизод той счупва вазата на приятел с пениса си и трябва да събере пари, за да им ги върне, а в трети той ги използва, за да открадне сладолед в зоопарка. Началният монтаж на шоуто също показва как той използва гениталиите си, за да изплаши лъв далеч от група деца.

Шоуто като цяло беше посрещнато добре в Дания и в интернет, като мнозина го възхваляват като подходящ и лек начин за обучение на децата за човешката анатомия.