София 10 °C София 10°C - предимно облачно Велико Търново 11 °C Велико Търново 11°C - разкъсана облачност Пловдив 12 °C Пловдив 12°C - разкъсана облачност Варна 12 °C Варна 12°C - предимно ясно Бургас 11 °C Бургас 11°C - разкъсана облачност

Евгения Банева: Състоянието на Николай никак не е добро, в болницата на затвора не могат да го лекуват (ВИДЕО)

Коментар в "ЕвроДикоФ"
3 чЕвроком 11849

11-ти отряд в затвора е „гара разпределителна“ на хора без присъди. Цяло чудо е, че в затвора успяха да удържат толкова време без вируса. Това обясни Евгения Банева в предаването „ЕвроДикоФ“ на Телевизия Евроком. Повод за коментара ѝ е новината, че Николай Банев е заразен с коронавирус в ареста.

„Състоянието на Николай никак не е добро. Той е с висока температура, с главоболие – това са всички симптоми, свързани с коронавируса. Още повече, че той е в рискова група – над 65-годишен е“, посочи тя.

Банева подчерта, че в болницата в затвора очевидно нямат възможност да лекуват заразени с коронавирус.

„В момента по-спешна е операцията по скъсания минискус. От юни месец той е диагностициран за спешна операция в планов порядък, уточни тя.

„Изключително дълъг и неразумен е срокът на задържане – 2 години и половина. Ние бяхме екстрадирани от Франция. Тук става дума за живота и здравето на един човек, който се е доказал като обществена личност, баща на три малолетни деца и с абсолютно чисто съдебно минало“, подчерта Евгения Банева.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!