София 20 °C София 20°C - предимно облачно Велико Търново 17 °C Велико Търново 17°C - умерен дъжд Пловдив 22 °C Пловдив 22°C - облачно Варна 14 °C Варна 14°C - слаб дъжд Бургас 17 °C Бургас 17°C - умерен дъжд

Главчев: А ако в САЩ назначат за шеф на НАП някой, който не си плаща осигуровките?

Коментар във Фейсбук
2 мПолитика 7942

Ако в САЩ(USA) някой от Харвард(Harvard) или откъдето и да е, назначи за шеф на НАП(IRS) някой със спрени осигурителни права, заради неплатени осигуровки, ще последва опустушителна и многопластова буря. Това написа Димитър Главчев от ГЕРБ във Фейсбук профила си.
 
Припомняме ви, че уволнена беше шефката на Националната агенция за приходите Галя Димитрова заради "системно неизпълнение на служебните задължения", а на нейното място бе назначен Румен Спецов. През последните години той е консултант в областта на финансите и данъчното законодателство, но е много по-известен с успешната си кариера на културист и експерт по здравословно хранене.

Румен Спецов е висококвалифициран експерт с над 10 години опит в НАП, както и с експертиза в областта на данъчната политика и законодателство и защитата на националната сигурност. Завършил е Стопанската академия „Д.А. Ценов“ – Свищов, със специалности „Икономика и търговия“ и „Вътрешен финансов контрол“, както и Академията на Министерството на вътрешните работи със специалност „Защита на националната сигурност“. В периода 2009 г. – 2015 г. е работил в Централното управление на НАП, а от 2001 г. до 2006 г. е работил в Териториална дирекция на НАП – Добрич. През последните години е консултант в областта на финансите и данъчното законодателство.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!