София 4 °C София 4°C - ясно небе Велико Търново 9 °C Велико Търново 9°C - ясно небе Пловдив 5 °C Пловдив 5°C - ясно небе Варна 3 °C Варна 3°C - мъгла Бургас 3 °C Бургас 3°C - лека мъгла

Григор Здравков: Минимум 250 тона хероин минават през България за една година (ВИДЕО)

Лидерът на Легия "Антимафия" с коментар за контрабандата на хероин
10 мОбщество 961 Боян Марков

"Случаят с контрабандата на хероин е или сигнал отвън, или предупреждение, че не са си платили вноската". Това заяви в ефира на "ЕвроДикоФ" лидерът на Легия "Антимафия" Григор Здравков по повод оставането в ареста на задържаните за трафик на 400 килограма хероин.

"Това не е моята гадна интерпретация. Единият от юнаците, който се беше маскирал - Костов, той е бивш главен секретар на МВР. Сега е шеф на Агенция "Митници"", допълни още той.

"Петър Якимов е човекът, който през 2012 година беше говорител на Българска легия "Антимафия", сега е щастлив емигрант в далечна страна", сподели Здравков.

"Митко Каратиста няма нищо общо с Димитър Спасов от "Делта Гард". Митко Каратиста е дясната ръка на Пашата, който е дясната ръка на Баце", разказа лидерът на Легия "Антимафия".

"Още от времето на Самоковеца и Доктора се бяха разбрали по средата на цигарите да се вкарват кокаин и хероин, защото като плащаш на митничарите далаверата с цигарите и хероина ти минава безплатно. Описано е и от мен. Тук въпросът е защо сега го хващат. Това е или сигнал отвън, или някой не си е платил лептата. Защото идват избори. След като на една пратка вкарват 400 килограма, минимум 250 тона минават през България за една година", категоричен бе Григор Здравков.

 

 

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!