София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Как да свалим Betway mobile за Android и Huawei

Свикнахме да казваме, че у нас бройката на букмейкърите е вече прекалено голяма

8 месецаРазвлечение 17

Свикнахме да казваме, че у нас бройката на букмейкърите е вече прекалено голяма. Това обаче далеч не е лошо, защото се пораждат две неща – конкуренция и качество. Навлизането на чуждестранни компании като Бетуей също е нещо хубаво. Британският хазартен оператор е от сравнително новите на пазара у нас. Компанията се развива във всички възможни направления на родна почва, имайки и Betway mobile, от което вече доста потребители останаха очаровани. В следващите редове ще ви споделим как може да се сдобиете с приложението на бетуей, какво ви дава то спрямо десктоп версията и спрямо конкурентите на този бранд и как да го използвате оптимално.

Този букмейкър винаги е имал известен стремеж към иновациите и модерните технологии. Новатор е на немалко неща, а в предлагането на мобилните му приложения също има нещо, което не се среща при всеки друг бетинг бранд.

Бетуей има отделни апликации за различните операционни системи. Ако разполагате с iOS, ще може да изтеглите приложението от AppStore, както всяко друг приложение на вашия iPhone. Тук нещата са прости.

По-различни са при потребителите на останалите марки телефони. Последната Андроид версия се радва на огромно одобрение и добра обща оценка. В нея има изключителни промоции, много нови оферти и богат избор от пазари за игра. Но да минем към свалянето на апп-а за Андроид.

За да инсталирате приложението, е нужно от сайта на Бетуей да скролнете до най-долната му точка в онлайн платформата. Там има секция „Мобилни приложения“. Натискайки на нея, изскача прозорец, който ви дава линк за изтегляне, а оттам следствието е „Изтегли за Android”. По този начин изтеглянето на апп-а се активира на вашия смартфон.

Когато завърши този етап, може да завършите процедурата с инсталиране и отваряне на новото ви приложение и съответната му иконка на хоумскрийна ви.

Ако имате и други бетинг апликации на телефона си, ви е ясно, че те може да не се изтеглят директно от Google Play. Те се теглят като apk файл. Такава е ситуацията и с бетуей приложението, за което е нужно допълнително да разрешите тегленията от външни източници на собствения си телефон. Бъдете спокойни, че и това приложение, точно като на всеки друг букмейкър, е напълно легално и защитено и не крие никакви опасности за вашето мобилно устройство.

Приложението на Betway е достъпно и за потребителите на Huawei. Предлага се изтегляне директно от AppGallery. То по нищо не се различава от апликацията на другите две операционни системи. Просто отваряте АпГалери магазина, въвеждате бетуей, започвате инсталиране и след като то завърши, може спокойно да стартирате с любимите си пазари.

С мобилните приложения на Бетуей имате и други възможности освен предлаганите оферти. Betway предлага възможност за гледане на спорт на живо с услугата LiveStream. За целта е нужен просто положителен баланс в акаунта. Към момента не можем да кажем, че Бетуей е сред лидерите у нас, но като функционалности в цялостния си облик определено не отстъпва на най-предпочитаните букмейкъри. Доказателство за инструментите, с които разполага в своя полза Бетуей е и цялостното ориентиране на бранда в посока мобилните устройства.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg.