София 14 °C София 14°C - предимно облачно Велико Търново 15 °C Велико Търново 15°C - облачно Пловдив 5 °C Пловдив 5°C - лека мъгла Варна 15 °C Варна 15°C - ясно небе Бургас 12 °C Бургас 12°C - разкъсана облачност

Какво е SEO и как може да помогне на онлайн бизнеса Ви?

Ще е полезно, ако сте собственик на онлайн бизнес или Ви предстои да станете такъв
6 мОбщество 351 Ивана Иванова

Ако сте собственик на онлайн бизнес или Ви предстои да станете такъв, е логично да се запитате: възможно ли е да класирам своя уеб сайт по-напред в органичните (естествени, неплатени) резултати на търсачките по конкретни потребителски заявки? Разбира се, че е възможно. Просто трябва да проявите търпение, последователност и дисциплина.

Останалото ще свърши качествената SEO оптимизация.

Какво означава SEO?

 “Оптимизация за търсачки” - това е начинът, по който може да бъде преведено на български език понятието Search Engine Optimization (чиято абревиатура е именно SEO). Основната идея на SEO е да направи колкото се може по-видим уеб сайта Ви в Google, да увеличи трафика към него, а с това и даде повече възможности за активни действия от страна на потребителя (покупка, регистрация,  запитване, абониране, позвъняване и др.).

  
Ползите от SEO оптимизацията за Вашия онлайн бизнес

  Ползите от Оптимизацията за търсачки за онлайн бизнеса Ви са наистина много като тук ще посочим само най-основните. Search Engine Optimization:

⦁    има важна роля в изграждането на разпознаваемост на бранда и доверие в него от страна на потребителите;
⦁    бързо се превръща в основа за намирането и ангажирането на нови клиенти;
⦁    увеличава многократно шанса за конвертиране от страна на клиентите;
⦁    може да се използва като дългосрочна стратегия за успешен дигитален маркетинг в контекста на останалите маркетингови дейности - Google реклама, Facebook Marketing, Email Marketing и други;

SEO е неразделна част от всеки успешен онлайн бизнес

  В обобщение можем да кажем, че SEO е неразделна част от всеки успешен онлайн бизнес. Оптимизацията за търсачките би могла да бъде изключително ефективна за Вашия уеб сайт, стига да знаете как да я използвате. Не търсете бързи, а дългосрочни резултати - нека нещата се случват по естествен и органичен път, със солидни натрупвания във времето. 

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!