София 10 °C София 10°C - предимно облачно Велико Търново 11 °C Велико Търново 11°C - разкъсана облачност Пловдив 12 °C Пловдив 12°C - разкъсана облачност Варна 12 °C Варна 12°C - предимно ясно Бургас 11 °C Бургас 11°C - разкъсана облачност

Христо Колев, АБВ-София: Наша кауза е младите да останат в България

Председателят на АБВ-София ще води листата на партията в 25 МИР
пропускане
1 чЕвроком 393

„За нас е много важно да се повишат доходите, да има нормален начин на живот за пенсионерите и работа за младите хора, наша кауза е младите да останат в България. Призовавам имащите право на глас да отидат до урните на 4 април, защото сега е моментът да вземат решение за бъдещето на България. Промяната е възможна, а носителят й е именно ПП АБВ. Благодаря за това, че се включихте и имахте смелостта твърдо да заявите своята позиция. Като председател на софийската градска организация на ПП АБВ, в този момент съм горд, защото листите, тези 35 човека са всички до един доказали се, те са авторитетни по места“. Това заяви председателят на АБВ-София Христо Колев, който е водач на листите на партията в 25 МИР в София.

„Ако нещата не се променят сега, един ден моите деца просто няма да имат избора дали да заминат, или да останат. Те ще трябва да заминат, защото за последните 10 години каквото и да се каже за това управление, е малко. Това е антибългарска политика. Ние от ПП АБВ се борим за нов морал, за провеждането на нова политика, която да носи промяната. На представителите на ПП АБВ им е пределно ясно по кой път са тръгнали и защо - в името на България“, посочи Колев.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!