София 34 °C
Велико Търново 35 °C
Пловдив 37 °C
Варна 30 °C
Бургас 30 °C
Начало Новини Предавания На живо

Кризисният щаб в Хасково настоява всички контактни на Григор Димитров да се карантинират

Вчера Димитров информира, че е заразен с коронавирус
пропускане

Кризисният щаб в Хасково настоява всички контактни на Григор Димитров да се карантинират

Вчера Димитров информира, че е заразен с коронавирус

10 чОбщество 1128 Боряна Райчева


Областният кризисен щаб в Хасково призова всички жители на областния център, които са били в контакт с тенисиста Григор Димитров по време на престоя му в Хасково, да се подложат на доброволна карантина. Съобщението беше разпространено тази нощ от областната администрация.

Припомняме, че вчера вечерта световноизвестният български тенисист Григор Димитров информира, че е заразен с коронавирус. Димитров сподели в социалната мрежа, че се е тествал за коронавирус след посещение в Монако и тестът се е оказал позитивен. Той предупреждава всички свои познати, с които е бил контактен, да си направят тест. 

Ето какво написа Гришо в Инстаграм:

"Здравейте всички, искам да уведомя моите фенове и приятели, че тестът ми за COVID-19 в Монако беше положителен. Искам да се уверя, че всеки, който е бил в контакт с мен през тези изминали дни, ще се подложи на тестове и ще вземе необходимите предпазни мерки. Съжалявам за всяка вреда, която може да съм причинил. Сега съм вкъщи и се възстановявам. Благодаря за вашата подкрепа и моля, бъдете в безопасност и здрави"