София 5 °C София 5°C - облачно Велико Търново 3 °C Велико Търново 3°C - облачно Пловдив 7 °C Пловдив 7°C - облачно Варна 5 °C Варна 5°C - облачно Бургас 7 °C Бургас 7°C - предимно облачно

Мариян Беляков: На всеки 2 седмици сменяме цените в ски курортите

"Покачването на цените в ски курортите е повлияно от всичко случващо се"

13 сИкономика 306 Калоян Ненчев

"Иска ми се да бъда оптимист, правим всичко възможно да се подготвим за предстоящия ски сезон. Покачването на цените в курортите е повлияно от всичко случващо се. Налага се на практика на всеки 2 седмици да преосмисляме част от сметките си. Конкретно за инфлацията - да, тя афектира всеки един продукт", заяви в ефир Мариян Беляков, изпълнителен директор на "Пампорово" АД.

"Опитваме се да дадем предвидимост на гостите, неслучайно преди няколко дни излязохме с нещо ново, не сме го правили никога, пуснахме в продажба лифт-карта, която е до 20 ноември и е на миналогодишните цени и може да се използва всеки ден от сезона, от датата на откриването на сезона до края на сезона. 75 лв беше дневната карта за възрастен", допълни той.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!