София 17 °C София 17°C - предимно ясно Велико Търново 14 °C Велико Търново 14°C - облачно Пловдив 19 °C Пловдив 19°C - разкъсана облачност Варна 16 °C Варна 16°C - предимно облачно Бургас 18 °C Бургас 18°C - облачно

Мая Манолова е напуснала "Левицата"

Това съобщи във фейсбук Цветеслава Гълъбова

20 дниПолитика 21

Председателят на "Изправи се.БГ" Мая Манолова е напуснала коалицията на "Левицата". Това обяви в социалните мрежи Цветеслава Гълъбова, която съобщава, че общинската съветничка от МК "БСП за България" Ваня Григорова е отказала да бъде включена в изборните листи на "Левицата". Ето какво пише още Гълъбова във фейсбук: 
 
По повод информацията, че Ваня Григорова и Мая Манолова ще се явят заедно на избори и многото въпроси, които получих, обяснявам:
Г-жа Григорова, издигната да кмет на София от БСП и Левицата, отказа нашето предложение за включване в листите. При никакви условия не е съгласна. Г-га Манолова, която беше част от Левицата, сама е избрала да ни напусне. Беше добре и да ни го заяви в очите. Все пак всички работихме за нейния кандидат, който стана съветник.
Яснооо, коалицията ни с БСП вече е минус двама съветници.
Нейсе, ще се справим и без тях🙂
Но, така не се прави. Народът казва “”изтъка платното, ритна кросното”. Толкоз за “знаковите лица”. При нас има прекрасни не знакови хора - с опит, отлична професионална реализация и морал!!! Ще успеем!
Цветеслава Гълъбова, фейсбук
Снимка: БГНЕС