София 25 °C София 25°C - предимно облачно Велико Търново 20 °C Велико Търново 20°C - предимно облачно Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - разкъсана облачност Варна 23 °C Варна 23°C - ясно небе Бургас 22 °C Бургас 22°C - ясно небе

Мъжът, счупил челюстта на младеж на плаж "Градина", е полицай

Той ще бъде дисциплинарно уволнен

21 мКрими 381

Мъжът, счупил челюстта на младеж на плаж "Градина", е полицай от Бургас в изпитателен срок. Това съобщи на извънреден брифинг главният секретар на МВР Димитър Кангалджиев. Той ще бъде дисциплинарно уволнен. 

Поведение и действия на служители на МВР няма да позволим, за действията си този служител ще понесе цялата строгост на закона, задържан е за 24 часа, съобщи главен комисар Димитър Кангалджиев. Ще му се повдигне обвинение. Нямаме данни да е работил към охранителната фирма, добави още главният комисар.

Владимир Радев и негов приятел разказаха, че са безпричинно бити по време на парти.
Пострадалият разкри, че са били в бар на събитие за Джулай морнинг. При влизането бутат декор и пица, след което охранител посяга на едно от момчетата.
„Аз отидох да видя какво се случва, още преди да съм се доближил, получих силен удар в лицето и падам на земята. Приятели ми казаха, че ми е разбита челюстта. Аз не усещах нищо заради адреналина“, посочва Владимир. 

От охранителната фирма разпространиха позиция, че нападателят не е техен служител. 

Снимка: БГНЕС