София 11 °C
Велико Търново 12 °C
Пловдив 13 °C
Варна 16 °C
Бургас 18 °C
Начало Новини Предавания На живо

Николай Хаджигенов: Борисов винаги е бил страхлив и е готов да избяга

Коментар в “ЕвроДикоф” на “Отровнто трио” за непоказваното видео на премиера от Ямбол

Николай Хаджигенов: Борисов винаги е бил страхлив и е готов да избяга

Коментар в “ЕвроДикоф” на “Отровнто трио” за непоказваното видео на премиера от Ямбол

7 месецаПолитика 28 Боряна Райчева


“Този политически клоун беше смешен първият половин мандат. Сега, на третия половин мандат, на края си, защото той е към края си половината му мандат, ние виждаме един шишкав шубелисан чичко. Виждаме същността му. Той винаги е бил страхлив и той е готов да избяга.”, заяви в снощното издание  на предаването “ЕвроДикоФ” адвокат Николой Хаджигенов ,част от станалото популярно отровно трио, коментирайки видео на премиерът Бойко Борисов, в което той пред избиратели в Ямбол споделя, че ако в България има война, той би избягал.
 
“Затова ще зарежем народа тук. Ако има войводи и хайдути - оправяйте се. Аз ще си избягам, защото шкембето си е шкембе и трябва да го пазим.”, коменира още адвокат Хаджигенов.
 
Професор Велислав Минеков пък обърна внимание на факта, че показаното по време на предаването “ЕвроДикоф” видео на Борисов от Ямбол, било скрито от всички медии.
 
“Няма медия, която да го е показала. Чух, че имало някакъв отзвук в bTV и в телевизията на БСП, но това, което министър-председателят говори е много интересно и трябваше да се чуе навсякъде.”, категоричен беше скулпторът и допълни, че тези думи на премиера са точно толкова скандални, колкото изтеклите разговори с Мишо Бирата и един такъв човек, трябвало да си отиде незабавно от властта.
 
Какво още сподели Отровното трио по тази и други теми в сношното издание на предаването “ЕвроДикоф”, можете да видите тук.