София 11 °C София 11°C - ясно небе Велико Търново 16 °C Велико Търново 16°C - ясно небе Пловдив 14 °C Пловдив 14°C - ясно небе Варна 16 °C Варна 16°C - ясно небе Бургас 15 °C Бургас 15°C - предимно ясно

Новият председател на Народното събрание: Бойко Борисов ще бъде изслушан в парламента

Заседанието ще бъде свикано от 10 часа
4 мПолитика 6416

Ще се свържем с премиера Бойко Борисов за присъствието му утре на заседанието на Народното събрание. Това каза председателят на 45-ото Народно събрание Ива Рупчева пред журналисти в парламента.

Председателят на Народното събрание коментира, че утрешните точки предвиждат проекта на решение за ревизия, изслушване на премиера Бойко Борисов и създаване на постоянни комисии в Народното събрание.

"Не съм се свързала, даже не съм разговаряла с колегите, за да разбера какви проекти на решения са внесени от г-жа Манолова. Разбрах, че тя е внесла проект на решение за изслушване. Ще се свържем с премиера за присъствието му утре на заседанието. Разбрахме се заседанието да го свикаме от 10.00 ч. и преди това отново да се съберем, за да обсъдим състава на комисиите", каза Рупчева.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!